Aktuelt

Barnas gård og Hunderfossen Camping har fått responsive sider

Barnas Gård og Hunderfossen Camping - tilgjengelige der brukeren er

Lanserer digital versjon av Konjunkturbarometeret

Konjunkturbarometeret for Innlandet er en kunnskapsdatabase om utviklingen i Innlandet.

Nye Norgesfôr.no lansert

I forbindelse med årets eiermøte i Norgesfôr, ble Nye norgesfor.no lansert tirsdag 29. november 2016, kl 09:30

logo Innlandsperler

Gull til Vangen & Plotz

Vangen & Plotz tok Gull i kategorien Mobil / App under årets Innlandsperler

Innføringskurs i Google Analytics, Hamar 28. november

Google Analytics er gratis og verdens mest brukte digitale analyseverktøy. Bli med på kurs og få en innføring i hvordan du kan bruke Google Analytics til å spore atferd og salg på dine nettsider. Kursholder Lisa Fimreite Simensen er en av Norges top 10 digitale hoder med lang fartstid i Google bak seg.

Ledig stilling Systemutvikler .Net

Er du genuint interessert i webteknologi og har et brennende ønske om å utvikle spennende og brukervennlige løsninger basert på moderne teknologi? Da leser du riktig stillingsannonse!

Kristin hopper av karrieren for å følge drømmen

Etter å ha gjort internasjonal karriere realiserer Kristin Nilseng (51) drømmen om eget pilatesstudio i hjembyen Lillehammer. Vangen & Plotz er i gang med å utvikle nettsidene til Ekilibre pilatesstudio, som åpner i september.

Vil du lære mer om digital markedsføring?

Trenger du tips til hvordan du kan lykkes med salg på nettet? Vi inviterer til gratis kveldsseminar om digital markedsføring, som avsluttes med øl og sushi på Nagomi. Du får også møte skistjerna Maiken Caspersen Falla!

Våre 3 nyansatte

I løpet av 6 år har Vangen & Plotz vokst fra 2 til 15 ansatte. Bare i år har vi ansatt 3 nye, og vi er stadig på utkikk etter flere flinke folk.

Hvor relevant er du i din markedsføring?

Det er ikke nødvendigvis den med størst budsjett som vinner kundene. Klarer du å gi dem relevant innhold er du godt på vei.

Sliter du med å få folk inn på nettsiden din? Vi kan hjelpe deg, slik vi har hjulpet Høgskolen i Hedmark.

Høgskolen i Hedmark jubler over rekordmange søkere til sine master- og videreutdanninger – hele 27, 7 prosent opp fra i fjor – og vi i Vangen & Plotz er stolte av å kunne si at vi har hjulpet dem litt på veien.

Dette lærte vi på Social Media Days 2016

Ingen enkel oppgave, men vi prøver. Her har du Social Media Days oppsummert under temaene: "Innhold", "retargeting", "måling" og "identitet".