Aktuelt

Les om hva som skjer hos Vangen & Plotz!

Østlandet Gjenvinning i strategisk IT-satsning med nøkkelpersoner fra Vangen & Plotz

Vangen & Plotz bistår med digital rådgivning og prosjektledelse når Østlandet Gjenvinning utarbeider en helthetlig strategi for sitt digitale økosystem.

ROP.no har fått en real oppgradering!

Nettsidene til Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP) har blitt fornyet og forenklet, slik at du lett skal kunne finne frem til det innholdet som er mest relevant for deg. ROP-tjenesten har som målsetning å sikre nasjonal kompetanseutvikling og kompetansespredning innenfor fagområdet rus og psykiatri.

React

Nye verktøy omfavnes

Vi kjente et snev av sunn skepsis idet Facebook og Instagram lanserte React, et javascript-bibliotek for å bygge brukergrensesnitt. Flere utviklere, undertegnede inkludert, klødde seg godt og lenge i huet over nye konvensjoner som tilsynelatende brøt med det allerede etablerte (JSX). Hva skal vi med enda et javascript-bibliotek, liksom?

Bruk Snapchat Spøkelsesmodus

Denne sommeren lanserte Snapchat en ny funksjon– Snap Map. Dette er en måte å se Snaps fra kultur- og sportsarrangement, kjendiser, nyheter og mye mer fra rundt om i hele verden. Høres supert ut, ikke sant?

Barnas gård og Hunderfossen Camping har fått responsive sider

Barnas Gård og Hunderfossen Camping - tilgjengelige der brukeren er

Lanserer digital versjon av Konjunkturbarometeret

Konjunkturbarometeret for Innlandet er en kunnskapsdatabase om utviklingen i Innlandet.

Nye Norgesfôr.no lansert

I forbindelse med årets eiermøte i Norgesfôr, ble Nye norgesfor.no lansert tirsdag 29. november 2016, kl 09:30

logo Innlandsperler

Gull til Vangen & Plotz

Vangen & Plotz tok Gull i kategorien Mobil / App under årets Innlandsperler

Innføringskurs i Google Analytics, Hamar 28. november

Google Analytics er gratis og verdens mest brukte digitale analyseverktøy. Bli med på kurs og få en innføring i hvordan du kan bruke Google Analytics til å spore atferd og salg på dine nettsider. Kursholder Lisa Fimreite Simensen er en av Norges top 10 digitale hoder med lang fartstid i Google bak seg.

Ledig stilling Systemutvikler .Net

Er du genuint interessert i webteknologi og har et brennende ønske om å utvikle spennende og brukervennlige løsninger basert på moderne teknologi? Da leser du riktig stillingsannonse!

Kristin hopper av karrieren for å følge drømmen

Etter å ha gjort internasjonal karriere realiserer Kristin Nilseng (51) drømmen om eget pilatesstudio i hjembyen Lillehammer. Vangen & Plotz er i gang med å utvikle nettsidene til Ekilibre pilatesstudio, som åpner i september.

Vil du lære mer om digital markedsføring?

Trenger du tips til hvordan du kan lykkes med salg på nettet? Vi inviterer til gratis kveldsseminar om digital markedsføring, som avsluttes med øl og sushi på Nagomi. Du får også møte skistjerna Maiken Caspersen Falla!