Allma Screen

Allma.no med real ansiktsløsftning

Vangen & Plotz har bistått Mjøsen Skog, ALLSKOG, AT Skog med å utvikle ny nettløsning for Allma.no. Løsningen er både blitt fornyet og forenklet slik at skogeieren finner all sin info om ALLMA på én plass.

Utfordring

allma.no  hadde et behov for å redesignes ihht til de markedskrav som foreligger i dag, samtidig var det ønskelig å få utarbeidet logo med tilhørende grafisk profilhåndbok for å sette føringer for branding av produktet ALLMA. Det var også et stort ønske at innholdsarkitekturen ble nøye satt, slik at besøkende av allma.no enkelt skulle finne frem til det de måtte ønske. 

Tilnærmingen

Det ble utarbeidet ulike forslag til grafisk profil, herunder logo, navneforsterker, typografi, og fargepalett. Dette arbeidet ble utført av reklamebyrået Ferskvann.
Videre tok Vangen & Plotz og utarbeidet wireframes som ble brukt for enkelt å jobbe seg frem til et brukergrensesnitt som var i tråd med oppdragsgiveren sine ønsker. Herunder ble også innholdsarkiteturen satt. Dernest ble løsningen realisert på Craft CMS-plattformen av våre utviklere i henhold til arbeidet gjort i grafisk profilhåndbok og wireframes. 

Resultatet

Resultatet er altså en helt ny løsning, basert på moderne og oversiktlig design, samt en CMS-plattform som lar redaktører hos oppdragsgiver enkelt publisere nytt innhold.

- Vi håper den nye nettsida vil gjøre flere nysgjerrige på hvilke fordeler skogeieren får med ALLMA, sier seksjonsleder Odd Arne Brenn i Mjøsen Skog.
Og med over 3000 abonnenter på Allma-appen passer det seg fint at det nå lanseres ny hjemmeside for Norges ledende digitale skogbruksplan.

Du kan besøke Allma.no her her.

Allma Screen

Skogbruksleder-appen er en app for skogbruksleder som også er utviklet av Vangen & Plotz. Appen vant forøvrig gull i kategorien Mobil / App under Innlandsperler 2016. Du kan lese mer om det her.

 

Har du spørsmå om prosjektet? Ta kontakt her