Barnas gård og Hunderfossen Camping har fått responsive sider

Barnas Gård og Hunderfossen Camping - tilgjengelige der brukeren er

Hunderfossen ønsker å møte sine besøkende med et moderne og responsivt grensesnitt på sine nettsider. Våren 2016 kom første lansering: nye hunderfossen.no. Nå følger vi opp med lansering av to nye løsninger - hunderfossencamping.no og barnasgård.no.

Responsive nettsider
Romjula 2016 ble de to nye nettløsningene lansert. Ta gjerne en titt en titt på hunderfossencamping.no og barnasgård.no 

- Vi hadde et sterkt ønske om å møte 2017 hvor også disse to løsningene ble tilrettelagt mobil og nettbrett. Det er jo der veksten er, sier digital markedskoordinator i Hunderfossen, Geir Sondre Dahle. 

hunderfossencamping.no og barnasgård.no var tidligere bygd på en gammel og utdatert nettløsning, både visuelt og teknisk, med et CMS som viste seg vanskelig å videreføre. Hunderfossen ønsket seg en modernisert nettløsning tilpasset mobil og nettbrett. 

- Vi valgte å gå over til samme CMS (Craft CMS) som det Hunderfossen.no er bygget på, da vi finner den løsningen lett å bruke av våre redaktører, samtidig er det enkelte å bygge denne ut i henhold til krav fra både våre kunder og brukere. Vi ønsker også å fremheve at vi er godt fornøyde med arbeidet, avslutter Geir Sondre Dahle.