Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Frokostseminar: Bli kjent med HubSpot og Marketing Automation

Frokostseminar: Bli kjent med HubSpot og Marketing Automation

HubSpot er godt verktøy for deg som ønsker å jobbe med markedsføring, salg og kundeservice i et og samme system.


Skrevet av: Carolina Nystrōm Digital rådgiver 40747355 carolina@vangenplotz.no

Publisert 25 november, 2019
Flywheel crop

Unik mulighet på Hamar - bli kjent med HubSpot i gratis frokostseminar

Ønsker du å systematisere både planlegging, gjennomføring, måling og analyse av ditt markeds- og salgsarbeid? Som HubSpot partner har Vangen & Plotz gleden av å invitere til gratis frokostseminar fredag 12. desember. Her vil Alan Lynam fra HubSpot lære oss mer om Inbound Marketing og hvordan du kan automatisere markedsføring gjennom Marketing Automation, og hvordan dette kan gjøres i HubSpot.

Hva er HubSpot?

HubSpot er et av de raskest voksende softwareselskapene i verden. Først og fremst fordi deres ulike verktøy innenfor HubSpotplattformen forenkler kommunikasjon med potensielle og eksisterende kunder. I tillegg gir HubSpot deg et bedre datagrunnlag presentert i enkle rapporter. Dette hjelper deg å gjøre gode prioriteringer innen kommunikasjon, markedsføring og salg.

Hva er Inbound Marketing?

Inbound Marketing handler om å gi kunden relevant informasjon til rett tid og i riktig kanal gjennom hele kundereisen. Dette kan du gjøre via blant annet content marketing, markedsføring på sosiale medier, nyhetsbrev, søkemotoroptimalisering og merkevarebygging. HubSpot er en plattform for å drifte en helhetlig Inbound strategi.

Still spørsmål til fageksperter

Etter presentasjonen har du mulighet til å snakke med Alan Lynam fra HubSpot, samt Vangen & Plotz sitt kompetanseteam innenfor inbound marketing, sales services, forretningsutvikling, integrasjoner med HubSpot, og få svar på dine spørsmål.

Praktiske opplysninger

Dato: 12.12.2019
Tid: 08:30 - 10:00
Sted: Vangen & Plotz, Vangsvegen 73, Hamar.

Seminaret er gratis. Bindende påmelding.

Alan lynam

Alan Lynam

Alan Lynam jobber som Senior Channel Account manager ved HubSpot sitt europeiske hovedkontor i Dublin. Gjennom sine fem år i HubSpot har han ledet flere prosessendringer i grensesnittet mellom salg, markedsføring og service.

På dette seminaret kommer han til å snakke om Marketing Automation og hvordan HubSpot kan bidra til å effektivisere markeds- og salgsprosessen.

Carolina Nystrōm

Carolina Nyström

Carolina er digital rådgiver i Vangen & Plotz, og har lang og bred erfaring med markedsføring og salg. Hun er utdannet innen økonomi og ledelse, med fordypning i internasjonal markedsføring og har over 15 års erfaring fra salg- og markedsføring i private bedrifter i Sverige og Norge.

I Vangen & Plotz er hun teamleder for digital markedsføring og leder utviklingen av bedriftens tjenesteportefølge innenfor Inbound Marketing og HubSpot implementering.

Hun er opptatt av hvordan teknologi, kommunikasjon og måling kan brukes til å nå forretningsmål.