Frokostseminar: Bli kjent med HubSpot og Marketing Automation

Bli kjent med HubSpot og få innsikt i hvordan din bedrift kan jobbe effektivt og målbart med en integrert markedsføring- og salgsprosess.

Skjermbilde 2019 11 24 kl 12 31 00

Unik mulighet på Hamar - bli kjent med HubSpot i gratis frokostseminar

Ønsker du å systematisere både planlegging, gjennomføring, måling og analyse av ditt markeds- og salgsarbeid? Som HubSpot partner har Vangen & Plotz gleden av å invitere til gratis frokostseminar torsdag 12. desember. Her vil Alan Lynam fra HubSpot lære oss mer om Inbound Marketing og hvordan du kan effektivisere salgsprosessen gjennom Marketing Automation og lead scoring, og hvordan dette kan gjøres i HubSpot.

Hva er HubSpot?

HubSpot er et av de raskest voksende softwareselskapene i verden. Først og fremst fordi deres ulike verktøy innenfor HubSpotplattformen forenkler kommunikasjon med potensielle og eksisterende kunder og muliggjør en helintegrert og målbar prosess mellom markedsføring og salg. Dette hjelper deg å gjøre gode prioriteringer innen kommunikasjon, markedsføring og salg.

Hva er Inbound Marketing?

Inbound Marketing handler om å gi kunden relevant informasjon til rett tid og i riktig kanal gjennom hele kundereisen. Dette kan du gjøre via blant annet content marketing, markedsføring på sosiale medier, e-postmarkedsføring, søkemotoroptimalisering og merkevarebygging. Gjennom å binde sammen data fra hele kundereisen og effektivisere arbeidet med digital markedsføring og salg i det samme systemet er HubSpot et verktøy som muliggjør Inbound Marketing.

Still spørsmål til fageksperter

Etter presentasjonen har du mulighet til å snakke med Alan Lynam fra HubSpot, samt Vangen & Plotz sitt kompetanseteam innenfor inbound marketing, sales services, forretningsutvikling, integrasjoner med HubSpot, og få svar på dine spørsmål.

Meld meg på HubSpot frokostseminar


Meld meg på HubSpot frokostseminar

Alan Lynam

Alan lynam

Alan Lynam jobber som Senior Channel Account manager ved HubSpot sitt europeiske hovedkontor i Dublin. Gjennom sine fem år i HubSpot har han ledet flere prosessendringer i grensesnittet mellom salg, markedsføring og service.

På dette seminaret kommer han til å snakke om Marketing Automation og hvordan HubSpot kan bidra til å effektivisere markeds- og salgsprosessen.

Carolina Nyström

97584 F15 63 EF 4 F92 ACCC 063 A2 EFCD5 F2 1

Carolina er digital rådgiver i Vangen & Plotz, og har lang og bred erfaring med markedsføring og salg. Hun er utdannet innen økonomi og ledelse, med fordypning i internasjonal markedsføring og har over 15 års erfaring fra salg- og markedsføring i private bedrifter i Sverige og Norge.

I Vangen & Plotz er hun teamleder for digital markedsføring og leder utviklingen av bedriftens tjenesteportefølge innenfor Inbound Marketing og HubSpot implementering.

Hun er opptatt av hvordan teknologi, kommunikasjon og måling kan brukes til å nå forretningsmål.