Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Hvem er Vangen & Plotz uten Vangen?

Hvem er Vangen & Plotz uten Vangen?

Steffen Vangen har takket ja til en spennende stilling hos TietoEVRY, men mener Vangen & Plotz er godt rustet for veien videre uten han.


Publisert 12 mai, 2021
IMG 1218

Stolte av at Steffen får en så god mulighet

- At Steffen får en så spennende mulighet kan vi ikke være annet enn stolt over, sier medgründer i Vangen & Plotz, Thorgrim Kristiansen.

Han er ikke overrasket over at flere ønsker seg Steffen på laget.

- Vi vil selvsagt savne han, men er optimistiske med tanke på framtiden, og begynner allerede nå å se konturene av det nye teamet vi har rigget dette siste året, sier Thorgrim.

Ny vind i seilene

- Med ny daglig leder på plass, og flere nye utviklere, samt kommunikasjon- og markedsressurser inn oppleves det paradoksalt nok som at vi har skikkelig vind i seilene nå, på tross av denne vemodig nyheten, forteller Thorgrim.

-Det hadde vært mye mer krevende for selskapet å erstatte min rolle og kompetanse for noen år siden. Nå er organisasjonen i større grad rustet til å håndtere en slik endring, sier Steffen.

Vangen & Plotz tenker å bruke tiden fremover til å se på både prosesser, rollene til de ulike medarbeiderne og tjenestene de leverer med nye øyne.

En drøm å få skape sin egen arbeidsplass


Vangen & Plotz har vært en drøm som har gått i oppfyllelse for Steffen.

- Så lenge jeg kan huske har jeg hatt et ønske om å starte en bedrift og skape min egen arbeidsplass, sier Steffen.

Han er en av to gründere i Vangen & Plotz og det er med tungt hjerte han nå har valgt å forlate selskapet.

Steffen og Thorgrim 01

Selv om de to gründerne nå skiller lag, er vennskapet og den gode humoren inntakt.

-Jeg føler meg veldig trygg på at Vangen & Plotz er i trygge hender og har alle forutsetninger for å lykkes videre med spennende planer, sier Steffen videre.

Selv om han på mange måter gjerne skulle vært med på alt det spennende bedriften nå står i starten av så er det noen ganger slik at livet gir en mulighet det kjennes helt umulig å si nei til - og dette er en av de mulighetene.

- Det har vært et enormt vanskelig valg, men jeg har landet på at dette er en mulighet jeg ikke klarer å la gå fra meg, forteller Steffen.

Fra september går han over i en stilling i TietoEvry som "Head of Integration and API Management". Dette er en lederstilling med ansvar for tre avdelinger som jobber med løsninger innenfor helsesektoren, skyløsninger og mer generelle/åpne integrasjoner.

Rebranding

-Det er naturlig at vi i løpet av høsten vil foreta en rebranding av Vangen & Plotz når en av gründerne forlater selskapet, sier Thorgrim.

Ledelsen forteller at det allerede er store endringer på gang i selskapet.

-Å foreta gode ansettelser tar tid, men nå er nyansatte på vei inn både i utviklingsteamet, support-teamet og innenfor kommunikasjon og digital markedsføring, sier Thorgrim.

Fortsatt sterke på både strategi, teknologi og kommunikasjon

-Vi har akkurat fått ny daglig leder, Ivan Samsonstuen på plass og kommer til å styrke laget ytterligere fremover, uten at jeg vil røpe for mye, sier Thorgrim. Her kan du lese mer om vår nye daglige leder.

Vangen & Plotz ønsker å styrke sin posisjon i Innlandet som helhetlig leverandør av tekniske og digitale løsninger, og utnytte det potensialet som ligger i at vi har kompetanse innen alt fra kunde- og brukeropplevelser til nettsider, strategi, kommunikasjon og markedsføring enda bedre.

- Vi må velge å se dette som en mulighet, og er allerede i gang med å bygge et sterkt fagteam som fortsatt skal ha det morsomt sammen på jobb, både internt og med kundene våre, avslutter Ivan Samsonstuen, daglig leder i Vangen & Plotz.