Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Ivan Samsonstuen starter som ny daglig leder i Vangen & Plotz 1. mai

Ivan Samsonstuen starter som ny daglig leder i Vangen & Plotz 1. mai

Ivan Samsonstuen (45) gleder seg til å starte opp som ny daglig leder i Vangen & Plotz.


Publisert 26 mars, 2021
Kontorsituasjon
Sketch001

-Jeg har veldig tro på Vangen & Plotz og den reisen de har hatt. Samtidig trigges jeg av det utfordringsbildet som Vangen & Plotz står overfor, sier Ivan Samsonstuen (45).

Første arbeidsdag blir 1. mai, men vi har allerede hatt gleden av å hilse på han digitalt.

Strategisk hode med hjerte for folk

Vi i Vangen & Plotz føler at Ivan passer godt inn i kulturen hos oss og vår visjon "Vi skaper sammen". Han har en sosial profil og er en nettverksbygger som snakker lett med folk. Dette tror vi blir bra for både ansatte og kunder, sier Thorgrim Kristiansen, gründer og fungerende daglig leder i Vangen & Plotz.

Og legger til at Ivan er en type som er oppriktig interessert i folk og har et strategisk hode.
-Dette gleder vi oss til å dra nytte av i våre eksterne og interne prosesser fremover, sier Thorgrim.

God match og spennende muligheter

Ivan kjente at Vangen & Plotz var en god match fordi bedriftens profil ligger i møtet mellom teknologi, kommunikasjon og digital markedsføring. Det er et markedspotensiale i dette og en mulighet for å ta denne posisjonen i Innlandet.

- Jeg er veldig glad i utfordringer og vil jo gjerne rykke opp og vil gjerne bli bedre. Nå skal jeg være modig selv om jeg trives godt i Headit. Noe av det som er spennende med Vangen & Plotz er at de har ambisjoner og er opptatt av hvordan vi bygger laget i hverdagen slik at folk føler støtte og får engasjement og bidrar. En ting er å snakke om det, men det viktige er å gjennomføre det i praksis. Her mener jeg at jeg kan være en god fasilitator og brobygger, sier Ivan.

Bred kompetanse og erfaring

Ivan er opprinnelig fra Dokka, men er nå bosatt på Raufoss. Han kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Headit. Før det jobbet han i over 10 år i Norsk Tipping som forretningsutvikler og med merkevarebygging. Han har også vært markedsdirektør for Natre.

- Jeg har gått en god skole i Headit sammen med en flott gjeng. Lært mye om teknologi, arbeidsmetodikk og prosesser. Men blir aldri ferdig utlært, så jeg er ydmyk på det og veldig sulten på å fortsette og utvikle meg i Vangen & Plotz, sier Ivan.

Klar for å ta en posisjon i Innlandet

-Det blir vår oppgave å finne den spissa kommunikasjonen og posisjonen som vi ønsker å ta. Det skjer mye spennende i Innlandet for tiden. Jeg tror ikke det er tilfeldig at det skjer på Hamar, sier Ivan.

Han opplever at Hamar ligger et merkantilt steg foran de andre Mjøsbyene og ønsker hjelpe Vangen & Plotz til å befeste sin posisjon i det landskapet.

- Vangen & Plotz har en styrke fordi vi har teknologi i bunnen fra før. Det er kompetanse konkurrentene våre må bygge opp. Kommunikasjon og markedsføring er det mange som leverer, men hvordan man forvalter den teknologikompetanse og jobber smart digitalt har Vangen & Plotz best forutsetninger til å hjelpe kundene med. Å vise både store og små aktørene på Innlandet at denne kompetansen får du kjøpe her blir vår hovedoppgave i årene som kommer, sier Ivan.

Oppstart med COVID-19 og hjemmekontor

Det er en krevende tid å overta som daglig leder i en bedrift med COVID-19 restriksjoner og ansatte på hjemmekontor.

- Vi må akseptere at ting er som de er, sier Ivan. Jeg kommer til å begynne med de ansatte og blir kjent med deres kompetanse og ønsker for bedriften. Jeg gleder meg også til å bli kjent med kundene og de spennende prosjektene til Vangen & Plotz, sier Ivan.

Heldigvis er vi godt vant med å jobbe digitalt og med fysisk avstand, selv om vi ikke kan møtes fysisk per nå er vi sikre på at Ivan vil bli raskt kjent med oss alle. Og når situasjonen blir mer normal er Ivan tydelig på at han skal ta med gjengen på tur.

-Vi skal samles og vi skal le, sier Ivan. Vi trenger det lille avbrekket i hverdagen hvor vi senker skuldrene og bygger båndene våre. Det er nok av dager der vi må brette opp armene og svi av kruttet, men vi skal også finne anledninger og arenaer og lade batteriene sammen. Dette vet jeg at Vangen & Plotz har kultur for allerede, så jeg gleder meg til å bli en del av gjengen, avslutter Ivan.