Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Jobb smart digitalt

Jobb smart digitalt

Vi sparker hjernen i gang etter ferien med et frokostmøte om digital kommunikasjon og markedsføring - Velkommen!


Publisert 09 august, 2018
William Iven 19843 Unsplash

Med en kundereise som blir stadig mer kompleks er det viktig med en god digital strategi.

Hva er de riktige spørsmålene når man skal lage en digital strategi? Hvordan kan du øke sannsynligheten for gode resultater? Og hvordan går man fram for å sikre at man gjør de riktige tingene i de riktige kanalene? Og ikke minst - hva koster det å jobbe godt digitalt?

Målet vårt med dette frokostmøte er å gi deg enkle verktøy og inspirasjon til å ta høsten med storm. Kanskje blir du overrasket over hvor lite som skal til for å få til store endringer for din bedrift - og hvor lønnsomt det kan være å jobbe smart digitalt.

Program

08:30 - 09:00 Enkel frokost og kaffe
09:00 - 09:45 Jobb smart digitalt: Strategi og kommunikasjonsplaner. Linn Kohmann
09:50 - 10:10 Fra Gründer til stor bedrift: Google Ads, FB Ads og programmatisk annonsering, Carolina Nyström
10:15 - 10:30 Måling og analyse: Gode mål og enkel visualisering med Google Data Studio. Thale Tveita
10:30 - 11:00 Diskusjon og erfaringsutveksling

Seminaret et nå fullbooket!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om arrangementer og faglig påfyll.

Praktiske opplysninger

Dato: 29.08.18
Tid: 08:30 - 11:00
Sted: Gregers
Pris: Gratis

Påmelding:
Arrangementet er nå fullbooket. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å bli varslet neste gang.

Meld deg på nyhetsbrev


Linn Cropped

Linn Kohmann

Linn er er kommunikasjonsrådgiver og har i over 15 år jobbet med markedskommunikasjon og rådgivning i både offentlige og private virksomheter. Hun er utdannet innen organisasjon og ledelse, kommunikasjon og innovasjon og etter 12 år som Fagleder for markedsføring og rekruttering ved Høgskolen i hedmark (nå Innlandet) startet hun som Digital rådgiver hos Vangen og Plotz i 2018.

Hun har jobbet mye med utvikling av kommunikasjon og markedsstrategier, men har også bred erfaring når det gjelder visuell profil, samt utvikling og optimalisering av nettsider. Hun er spesielt opptatt av nyskaping og kommunikasjon mot nye målgrupper og i nye kanaler.

Carolina

Carolina Nyström

Carolina er en digital rådgiver med solid erfaring fra markedsføring og salg. Hun er utdannet innen økonomi og ledelse, med fordypning i internasjonal markedsføring og har over 14 års erfaring fra salgs- og markedsføring i private bedrifter i Sverige og Norge. Hos Vangen og Plotz jobber hun som rådgiver for store og små kunder, med annonsering i sosiale medier, måling, analyse og optimalisering av digital markedsføring. Hun har spesielt lang fartstid innen Google sin portefølje og er vår Performance-ekspert. Hun er spesielt opptatt av hvordan teknologi, kommunikasjon og måling kan brukes til å nå forretningsmål.

Thale Cropped

Thale Tveita

Thale er en digital rådgiver med solid erfaring fra markedsføring og kundelojalitet. Hun er utdannet innen økonomi og markedsstrategi og har jobbet med salg og web i over 10 år, blant annet for Redd Barna, NSB og Webgruppen AS før hun startet hos Vangen og Plotz i 2017. De siste 7 årene har hun vært gjesteforeleser ved Høgskolen i Innlandet. Hennes styrker ligger innen forbrukerinnsikt, og hun er spesielt interessert i samspillet mellom teknologi og mennesker, og hvordan det kan utnyttes til det beste for både kunder og bedrifter.