Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Møt våre tre nye utviklere

Møt våre tre nye utviklere

Vi har tre nye kollegaer på plass. Bli bedre kjent med dem her.


Publisert 03 juni, 2021

Bli kjent med våre nye utviklere

Bruno Semedo

Bruno kommer fra Portugal, og har begynt å jobbe hos oss fra hjemmekontor allerede i april. Så fort covid-restriksjonene tillater det har han planer om å flytte til Lillehammer.

-Jeg er god venn med Joni og har alltid hørt gode ting om Vangen & Plotz og måten man jobber på for å oppnå gode resultater og bygge god lagånd, sier Bruno.

Han håper at det å flytte til Norge og jobbe i Vangen & Plotz vil gi han andre erfaringer enn fra Portugal og mulighet til å bli kjent med nye mennesker.

-Jeg er veldig glad for at Vangen & Plotz tror på meg og merker allerede at vi kommer til å få til gode resultater fremover, sier Bruno.

Han har fire års erfaring med programvareutvikling, .NET-bygnings-APIer og MVC Web Apps. Han har også erfaring med frontteknologier som jQuery, pure Javascript og Blazor. For tiden holder han på med en mastergrad i informatikk, som han planlegger å fullføre når han kommer til Norge.

Bruno forteller at han har hatt en god oppstart i Vangen &Plotz.

- Alle har vært veldig hjelpsomme og tatt godt imot meg. Jeg er allerede involvert i flere prosjekter og føler meg respektert og hørt av kollegaene mine, sier han og legger til at han gleder seg til å komme til Norge og møte alle ansikt til ansikt.

-Jeg er ikke en som krever å jobbe med en bestemt teknologi, men liker alle aspekter av programvareutvikling. Målet mitt er å hjelp til så godt jeg kan, sier Bruno.

Ole Marius Kohmann

Ole startet hos oss i mai og er allerede godt i gang med sin første applikasjon. Han er utdannet dataingeniør og har i tillegg en bachelor i spillprogrammering.

-Jeg har jobbet med idé- og innholdsutvikling i spillindustrien, men de siste 10-12 årene har jeg jobbet som utvikler hos ulike selskaper i regionen, forteller Ole.

Han har nok hjertet sitt i spillindustrien og trives best hvis han får jobbe med å utvikle applikasjoner og tjenester av en viss kompleksitet.

-Jeg synes Vangen & Plotz virker som et spennende selskap med mange kloke hoder, der jeg kan bruke min erfaring og faglig bakgrunn på en god måte, sier Ole.

Han er fullstack utvikler og er en del av teamet som vil jobbe med applikasjoner og utvikling av spesialtilpassede løsninger. Han forteller at det har vært høyt tempo i oppstarten, men at det er morsomt å få bruke kompetansen sin og komme raskt inn i teamet.

-Jeg håper at jeg med min variert bakgrunn kan gi nyttige innspill i prosjekter og møter med kundene våre, sier Ole.

Alex Thomassen

Alex har utdanning som dataelektroniker fra Hamar Katedralskole, etterfulgt av 2 år på IT drift og sikkerhet på Fagskolen Innlandet i Gjøvik. Etter det har han skaffet seg erfaring med et bredt spekter av systemer.

-Rent uformelt begynte jeg som PHP-utvikler for ca. 10 år siden i løpet av ungdomsskolen og har jobbet aktivt i PHP i forskjellige prosjekter opp gjennom årene, forteller han.

-Jeg har tidligere jobbet som .NET-utvikler hos EVRY der jeg jobbet med kontrollpanelet som kontrollerte tjenestene til kundene (blant annet servere, epost, webhotell). I tillegg til PHP er det .NET og frontend JavaScript + backend (Node.js) jeg har jobbet mest med, legger han til.

Alex kommer fra en jobb som PHP/fullstack-utvikler på medlemssystemet Zubarus, som tar seg av ting som medlemsbehandling, fakturering og epostutsendelser/nyhetsbrev, og følte det nå var riktig å gå videre for å lære enda mer.

-Jeg var interessert i nye utfordringer og synes Vangen & Plotz virket som en spennende bedrift med mer varierte oppgaver og personer med mye erfaring. Jeg håper jeg kan lære mye fra å jobbe med flere forskjellige ting og de andres erfaringer med diverse systemer og oppsett, forklarer han.

Alex forteller at han har jobbet med varierte teknologier innenfor utvikling og drifting, og at han liker å lære nye ting og holde seg oppdatert på det nye som skjer innenfor teknologi- og utviklingsverdenen, og at han nå gleder seg til å ta denne kunnskapen i bruk for nye kunder.

-Jeg har blitt tatt godt i mot av kollegaene mine, og har kommet litt i gang. Nå ser frem til å bli bedre kjent med både kunder, systemer og kollegaer og ikke minst til å delta på mitt første store prosjekt, sier han entusiastisk.

Vi ønsker alle de tre velkommen med på laget!