Nye Norgesfôr.no lansert

I forbindelse med årets eiermøte i Norgesfôr, ble Nye norgesfor.no lansert tirsdag 29. november 2016, kl 09:30

- For nøyaktig ett årsiden ble det enighet om å løfte vår digitale satsning for Norgesfor, uttalte Beate Menes Didriksen under årets eiermøtet i Norgesfôr
Og det er med stolthet vi kan annonsere at kl 09:30 idag, gikk vår nye løsningen LIVE.

Eiermotet

Årets eiermøtet: Representanter fra de respetive møllene følger spent med på presentasjonen av Nye Norgesfor.no.
FOTO: Eli H. Krogsto


Det ble av holdt presentasjon av løsningen på årets eiermøtet, hvor de viktigste punktene ble belyst.
I denne presentasjonen ble det også vist hvordan man enkelt lager nye sider, skjemaer, lister, og hvordan Møllene seg i mellom kan krysspublisere godt innhold, slik at man unngår at man lager samme innholdselement to ganger.

 

NOrgsfor Presentasjon

Klar for lansering: Arnt Grøstad (t.v.) og Beate Menes Didriksen (t.h.) har nettopp startet Intro videoen vedr lansering av Nye Norgesfor.no. 
FOTO: Eli H. Krogsti

Flere leveranser

Selv om det nå er lansert ny nettside for Norgesfôr, hviles det ikke på lauberkransen, sier Arnt Grøstad, Prosjektleder. 
- Vi nyter denne dagen og ser tilbake på mye morro og kreativ arbeid sammen med aktører fra Norgesfor, for så å ta fatt på flere leveranser. 
Prosjektteamet er nå igang med å forberede løsninger for blandt annet Min side og Nettbutikk.

- Vi skal integrere lansert løsning med blandt annet Microsoft AX og Visma for å kunne lage gode, dynamiske løsninger som knytter Norgesfôr tettere sammen med sine kunder, og samtidig effektiviserer kundeforholdet og kjøpsprosesser, sier Arnt Grøstad. Han ser frem til dette arbeidet og gleder seg til ny lanseringsseanse.

- Det var veldig gøy og givende å stå sammen med Eli H. Krogsti og Beate Menes Didriksen og lansere ny nettside for Norgefôr i går. Denne plattformen er bygget fra bunnen av og ivaretar dagens krav fra alle redaktørene som ønsker intuitive metoder for hurtig kunne publisere innhold. Derav var det viktig å få lansert en plattform for Norgesfôr sine redaktører, som oppleves enkel og intuitiv å bruke.

Neste lanseringsseanse vil dreie seg veldig mye om Norgesfôr sine kunder. Deres behov og krav må, og skal, imøtekommes og vi vil ha 100% fokus på at teknologien vi benytter oss av vil tilpasse seg kundene og deres krav, ikke omvendt.

Besøk: www.norgesfor.no