Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Årets julegave - Utfordrer HamKams gatelag til førjulskamp

Årets julegave - Utfordrer HamKams gatelag til førjulskamp

Vangen & Plotz og The Assessment Company bytter ut tastatur og kontorstol med fotballsko og leggskinner når årets julegave skal deles ut.


Skrevet av: Thorgrim Kristiansen Teamleder Craft 98245012 thorgrim@vangenplotz.no

Publisert 13 desember, 2019
Gatelaget HamKam

Det som gjøres i og rundt gatelaget til HamKam er samfunnsnyttig, meningsfullt og raust. Vi har stor respekt for prosjektet, og ser at ringvirkningene gir enkeltpersoner et fellesskap og grunnmur for positive opplevelser og handlinger.

Sammen med våre gode samarbeidspartnere The Assessment Company og Hai Smaksopplevelser ønsker vi å bidra med noe, og synes det passer perfekt å gjøre dette som en del av vår årlige støtte til et godt formål i forbindelse med julehøytiden.

Vangen & Plotz og The Assessment Company gir totalt kr. 20 000,-. Hai stiller med keeper, og drivstoff i form av wraps, når årets julegave går til gatelaget til HamKam. Gaven får de ved å møte oss til årets julekamp i fotball i Hamjern-hallen fredag 20. desember.

Vi ser frem til en fair kamp med mange mål og null skader :-)

Gatelaget er et lavterskeltilbud for personer som enten har, eller har hatt rusutfordringer - uavhengig av kjønn, alder, etnisitet og legning.
"Og det er jo derfor vi holder på med Gatefotball - skape rusfrie timer og sørge for at flest mulig blir den beste utgaven av seg selv."