Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Vi styrker laget

Vi styrker laget

Vi er inne i en spennende periode og har styrket laget innen alle fagfelt med hele seks nye ansatte!


Publisert 02 juni, 2021
Ansattei Vangenogplotz

Spennende tider i Vangen & Plotz

-Etter et utfordrende år der mange dyktige medarbeidere har valgt nye veier, er vi glade for å kunne ønske fem nye kloke hoder velkommen med på laget, sier Thorgrim Kristiansen.
Det siste året har Thorgrim hatt mange hatter, både som daglig leder og salgsansvarlig i selskapet. Han er derfor spesielt glad for at disse rollene nå er overtatt av engasjerte, dyktige og kundeorienterte folk.
- Ivan har nå vært hos oss i ca en måned og jeg merker allerede at han er en visjonær, strategisk og målretta leder, med et sterkt engasjement og hjerte for de ansatte. Dette passer godt inn i Vangen & Plotz sin kultur og visjon “ Vi skaper sammen”, så hos oss er optimismen på topp og skuldrene i ferd med å senke seg, sier Thorgrim.

Les mer om Ivan her!

Styrker laget innen alle fagfelt

Vangen & Plotz ble startet som en teknologibedrift der god utviklerkompetanse var selve kjernen i en god leveranse. Det har derfor vært vesentlig å finne den rette kompetansen for å fylle plassen etter de dyktige utviklerne som har funnet seg nye utfordringer. At tre gode utviklere har vurdert Vangen & Plotz som en spennende arbeidsplass å utvikle seg på gjør derfor Thorgrim både stolt og glad.

-Gode utviklere er mangelvare og mange bedrifter i Innlandet søker denne kompetansen, forteller han.

Les mer om våre nye utviklere her!

Med mange spennende prosjekter, både pågående og på vei inn har ledelsen også vært opptatt av å styrke de andre fagområdene som Vangen & Plotz de siste årene har levert så godt på.

- Vi har tatt noen solide steg når det gjelder å rigge helhetlig prosjekter der vi kan levere både strategi, kommunikasjon, markedsføring og digitale løsninger. Denne helheten er nøkkel i framtidas digitale tjenesteunivers, og vi ser at vi har et økende antall henvendelser fra kunder som trenger bistand på hele kundereisen. Vi har derfor valgt å styrke laget vårt med flere gode hoder også innen digital markedsføring og analyse/måling, sier Thorgrim.

Les mer om våre nye ansatte innen salg, digital markedsføring og support!