Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere

Karriere

Vil du jobbe med moderne teknologi i et raust arbeidsmiljø der samhold og fleksibilitet er viktig? Bli en av oss!

Undraw version control 9bpv 1

Ønsker du å utvikle deg i et faglig sterkt team?

Vi vil gjerne høre fra deg som er har lyst på nye utfordringer og ønsker å jobbet et sted som satser på sine ansatte og vet at du er den viktigste ressursen bedriften har.

Vi søker etter deg som har god kompetanse innen digital markedsføring og som ønsker å bidra i et kreativt og innovativt miljø.

Vi søker både en junior og en senior digital markedsfører - drives du av høy CTR, lav CPC og CPA? Da søker vi deg!

Vi søker etter en knallgod, erfaren frontendutvikler med solid teknisk forståelse. Er du på søken etter nye muligheter har du nå sjansen til å bli en viktig del av et sterkt fagmiljø som skal skape sammen med våre herlige kunder!

Les om stillingen som frontendutvikler her!

Vi ønsker å styrke vårt utviklerteam og søker etter en fremoverlent og dyktig PHP utvikler som har erfaring med Craft CMS og/eller Wordpress.

Les mer om stillingen som systemutvikler PHP her!

Vi ønsker å styrke vårt utviklerteam og søker etter en fremoverlent og dyktig .Net-utvikler.

Les mer om stillingen som systemutvikler .Net her!

Åpen søknad

Har du kompetanse og erfaring du tenker kan passe inn hos oss? Vi vil gjerne høre fra deg! Send inn en åpen søknad i dag.

Send inn noen ord om deg selv og hva du kan!

Hvem er vi i Vangen & Plotz?

Vangen & Plotz har per i dag 18 ansatte. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du kan i stor grad påvirke egen arbeidshverdag. Vi har fleksitid og mulighet for å jobbe hjemmefra. Vi vet at de ansatte er vår viktigste ressurs, og derfor er vi opptatt av å bygge en god internkultur, reise på turer og gjør hyggelige ting sammen. Vi jobber også tverrfaglig i prosjekter, har egne faggrupper og regelmessig kompetansedeling i form av faste sosiale og faglige møtepunkter slik at våre ansatte kjenne at de får utfordre og utvikle seg.

Vangen & Plotz er leverandør til både store og små kunder i offentlig og privat sektor. I tillegg til et utviklermiljø som jobber på ulike CMS/rammeverk, har vi også et team som jobber med strategi, kommunikasjon og digital markedsføring. Det gjør at vi kan levere helhetlige tjenester til våre kunder - alt fra teknisk utvikling og design til kommunikasjon og digital markedsføring.

Vangen & Plotz har konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønns- og pensjonsordninger. Vi har også gunstig velferdsordning med gratis trening og behandlingsforsikring. I tillegg til at vi dekker telefon og bredbånd for våre ansatte.

Del av Media Bergen-konsernet

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale konsern som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame. De ulike bedriftene er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.

Pixel Facebook Icon 11

Lekne lagspillere som løser det meste

 1. Alt er mulig
  En prestasjonskultur skapes innenfra, av gleden og viljen til å prestere. Og det viktigste av alt - det er smittsomt. Hos oss vet vi at alt er mulig. Og sammen med kundene løser vi store og små utfordringer hver dag.
 2. Laget først
  For oss er fellesskapet viktig, og vi trenger alle typer mennesker. Både den innadvendte og de som tar spesielt ansvar og driver seg selv og andre fremover.
 3. Vær leken
  Hos oss finner du en leken tone. Vi ønsker at du skal ha det morsomt og utfordrende på jobb.
 4. Gå for å vinne
  Vi skal møte nye utfordringer med pågangsmot og ønske om å finne de beste løsningene hver gang.