Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere

Karriere

Vil du jobbe med moderne teknologi i et raust arbeidsmiljø der samhold og fleksibilitet er viktig? Bli en av oss!

Undraw version control 9bpv 1

Vi søker ny daglig leder

Undraw Report Mx0A

Vi skal vokse og ta en enda tydeligere posisjon i Innlandet, men også mot markedet i det sentrale Østlandsområdet. Er du en forretningsorientert leder som vil lede vår videre vekst, utvikling og team av medarbeidere?

Les mer om stillingen her!

Akkurat nå er vi på utkikk etter følgende kompetanse


Vi leter etter deg som er en faglig dyktig systemutvikler på .Net. Aller helst har du erfaring med Episerver CMS.

Les mer om stillingen systemutviklere .Net her!

Vi leter etter deg som er en faglig dyktig systemutvikler på PHP, og er godt kjent med eksempelvis Yii, Symfony eller lignende.

Les mer om stillingen systemutviklere PHP her!

Våre frontendutviklere har travle dager og ønsker seg en ny kollega til spennende prosjekter. Er du klar for å skape sammen med oss?

Les om stillingen som frontendutvikler Vue her!

Åpen søknad

Har du kompetanse og erfaring du tenker kan passe inn hos oss? Vi vil gjerne høre fra deg! Send inn en åpen søknad i dag.

Send inn noen ord om deg selv og hva du kan!

Hvem er vi i Vangen & Plotz?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen.

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.

Pixel Facebook Icon 11

Lekne lagspillere som løser det meste

 1. Alt er mulig
  En prestasjonskultur skapes innenfra, av gleden og viljen til å prestere. Og det viktigste av alt - det er smittsomt. Hos oss vet vi at alt er mulig. Og sammen med kundene løser vi store og små utfordringer hver dag.
 2. Laget først
  For oss er fellesskapet viktig, og vi trenger alle typer mennesker. Både den innadvendte og de som tar spesielt ansvar og driver seg selv og andre fremover.
 3. Vær leken
  Hos oss finner du en leken tone. Vi ønsker at du skal ha det morsomt og utfordrende på jobb.
 4. Gå for å vinne
  Vi skal møte nye utfordringer med pågangsmot og ønske om å finne de beste løsningene hver gang.