Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere
 3. Er du vår nye prosjektleder?

Er du vår nye prosjektleder?

Er du en fremoverlent, positiv, strukturert prosjektleder som ønsker å være med å forme en bedrift i utvikling? Da vil vi snakke med deg!

Godtarbeidsmiljoivangenogplotz

Vi er i en spennende fase for tiden, og ser at vi har behov for 1-2 dyktige prosjektledere.

Prosjektleder 1: Vi ønsker oss en prosjektleder som har erfaring fra å lede større teknologiprosjekter. Hos oss vil du få jobbe med utvikling av komplekse løsninger på web, egenutviklede applikasjoner og andre helhetlige tverrfaglige leveranser der teknologi står i sentrum.

Prosjektleder 2: I tillegg leter vi etter deg som trives med tett kundekontakt og evner å holde i mange mindre kundeprosjekt innen alt fra strategi og tjenestedesign til kommunikasjon og markedsføring.

Ønsker du å jobbe et sted der du har muligheten til å være med å definere både hvem vi er og hvordan vi vil jobbe sammen? Da bør du ta kontakt med oss og bli med på reisen allerede i høst, for det er nå det skjer. Vi er et sterkt kompetansemiljø med ambisjoner og satser på våre ansatte og vet at de er den viktigste ressursen bedriften har. Sammen med oss er du derfor garantert en morsom, utviklende og motiverende arbeidshverdag.

Hva vi ser etter?

Vangen & Plotz er en bedrift i vekst, med mange spennende pågående og nye prosjekter innen teknologi, kommunikasjon og markedsføring. For oss er laget det viktigste, og vi leter derfor etter dyktige lagspillere som brenner for gode kundeopplevelser og er opptatt av å finne gode tverrfaglige løsninger. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et kreativt, hektisk og inspirerende arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst og vi jobber ut fra vår visjon - Vi skaper sammen! Vi søker etter deg som:

 • Ser helhetlig på kundens behov
 • Har struktur som DNA
 • Liker høyt tempo
 • Har forretningssans
 • Er vant til å jobbe tverrfaglig
 • Kan lede utviklingsprosesser innen både design, teknologi og utvikling.
 • Er en relasjonsbygger, både internt og eksternt
 • Har erfaring med å jobbe med store eller små prosjekter (vi trenger begge deler)
 • Har minimum 3-år IT-faglig, markedsfaglig eller administrativ utdanning. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • (Sertifisering innen Scrum eller annen prosjektmetodikk er en fordel, men ikke et krav. )

Om Vangen & Plotz og hva vi tilbyr

Vangen & Plotz har per i dag 19 ansatte. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du kan i stor grad påvirke egen arbeidshverdag. Vi har fleksitid og er godt rigget for hjemmekontor, samtidig som vi har gode, luftige lokaler og liker å treffes når anledningen byr seg. Vi vet at de ansatte er vår viktigste ressurs, og derfor er vi opptatt av å bygge en god internkultur, reise på turer og gjør hyggelige ting sammen. Vi jobber også tverrfaglig i prosjekter, har egne faggrupper og regelmessig kompetansedeling i form av faste sosiale og faglige møtepunkter slik at våre ansatte kjenne at de får utfordre og utvikle seg.

Vangen & Plotz er leverandør til både store og små kunder i offentlig og privat sektor. I tillegg til et utviklermiljø som jobber på ulike CMS/rammeverk, har vi også et team som jobber med strategi, kommunikasjon og digital markedsføring. Dermed kan vi også være en helhetlig leverandør av tjenester til våre kunder - alt fra teknisk utvikling og design til kommunikasjon og digital markedsføring.

Vangen & Plotz har konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønns- og pensjonsordninger. Vi har også gunstig velferdsordning med gratis trening og behandlingsforsikring. I tillegg til at vi dekker telefon og bredbånd for våre ansatte.

Vi håper å høre fra deg og få deg med på laget.

Send en kortfattet søknad med CV til oss på e-post (linn@vangenplotz.no). Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Linn Kohmann (Forretningsutvikler - HR og kommunikasjon) på telefon: 469 55 195 eller Ivan Samsonstuen (Daglig leder) på tlf: 402 26 243.

Send oss din søknad her!

Hva blir du en del av?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen. Les mer om Vangen & Plotz her!

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.