Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere
 3. Jakter på verdens beste supportmedarbeider!

Jakter på verdens beste supportmedarbeider!

Er du glad i folk, liker å ha mange baller i lufta, trigges av å kunne løse små og store problemer og har teknisk kompetanse? Da bør du lese videre.

Ansattei Vangenogplotz

Vangen og Plotz er i en spennende fase for tiden, og ser at vi trenger flere gode hoder som kan sørge for at kundene våre får den beste kundeopplevelsen hver gang de er i kontakt med oss.

Ønsker du å jobbe et sted der du har muligheten til å være med å definere både hvem vi er og hvordan vi vil jobbe sammen? Og ikke minst legge planen som sikrer at kundene våre føler seg godt ivaretatt. Vi er et sterkt kompetansemiljø med ambisjoner og satser på våre ansatte og vet at de er den viktigste ressursen bedriften har. Sammen med oss er du derfor garantert en morsom, utviklende og motiverende arbeidshverdag.

Hva vi ser etter?

Vangen & Plotz er en bedrift i vekst, med mange spennende pågående og nye prosjekter innen teknologi, kommunikasjon og markedsføring. For oss er laget det viktigste, og vi leter derfor etter dyktige lagspillere som er opptatt av å finne gode tverrfaglige løsninger. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et kreativt, hektisk og inspirerende arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst og vi jobber ut fra vår visjon - Vi skaper sammen! Vi søker etter deg som:

 • Er serviceinnstilt, liker å føle at du er til nytte og ønsker å hjelpe
 • Er analytisk og strukturert
 • Er en nysgjerrig problemløser som liker å nøste i trådene
 • Har gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
 • Har kunnskap om publisering på nett
 • Erfaring fra arbeid med IT-support/kundeservice
Det er også en fordel (men ikke et krav) om du har:
 • Linux kompetanse
 • Fagbrev i IKT servicefag
 • Evt annen utdannelse innenfor IT, UX/ Design eller tilsvarende
 • Kunnskap om både privat og offentlig sektor

Nyutdannede oppfordres også til å søke, vi vet det finnes mange flinke folk som fortjener en sjanse!

Om Vangen & Plotz og hva vi tilbyr

Vangen & Plotz har per i dag 19 ansatte. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du kan i stor grad påvirke egen arbeidshverdag. Vi har fleksitid og er godt rigget for hjemmekontor, samtidig som vi har gode, luftige lokaler og liker å treffes når anledningen byr seg. Vi vet at de ansatte er vår viktigste ressurs, og derfor er vi opptatt av å bygge en god internkultur, reise på turer og gjør hyggelige ting sammen. Vi jobber også tverrfaglig i prosjekter, har egne faggrupper og regelmessig kompetansedeling i form av faste sosiale og faglige møtepunkter slik at våre ansatte kjenne at de får utfordre og utvikle seg.

Vangen & Plotz er leverandør til både store og små kunder i offentlig og privat sektor. I tillegg til et utviklermiljø som jobber på ulike CMS/rammeverk, har vi også et team som jobber med strategi, kommunikasjon og digital markedsføring. Dermed kan vi også være en helhetlig leverandør av tjenester til våre kunder - alt fra teknisk utvikling og design til kommunikasjon og digital markedsføring.

Vangen & Plotz har konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønns- og pensjonsordninger. Vi har også gunstig velferdsordning med gratis trening og behandlingsforsikring. I tillegg til at vi dekker telefon og bredbånd for våre ansatte.

Vi håper å høre fra deg og få deg med på laget.

Send en kortfattet søknad med CV til oss på e-post (geir@vangenplotz.no). Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Geir Voll Nielsen (Team-ansvarlig drift) på telefon: 91514647 eller Pål Messenlien (Team-ansvarlig teknologi) på tlf: 91876521

Send oss din søknad her!

Hva blir du en del av?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen. Les mer om Vangen & Plotz her!

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.