Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Karriere
  3. Vi søker frontendutvikler!

Vi søker frontendutvikler!

Våre frontendutviklere har travle dager og ønsker seg en ny kollega til spennende prosjekter. Er du klar for å skape sammen med oss?

Undraw web development w2vv

Hvem er du?

  • Du er sterk i faget og har erfaring med å koble teknologi, design og brukervennlighet.
  • Du er selvstendig, men trives godt i team.
  • Du har selvtillit på eget arbeid, og liker å dele din kompetanse.
  • Du liker å holde deg oppdatert på ny teknologi.
  • Du er real med deg selv og dine kolleger, og liker at også andre lykkes.

Rammeverk og arbeidsoppgaver

Vangen & Plotz jobber med bransjeledende rammeverk og plattformer for å nå kundenes forretningsmål og publikums brukerkrav. Vi er partner av Episerver, Craft CMS og eZ, og har flere kunder på Magento og Wordpress. Vi har standardisert på TailwindCSS som CSS-rammeverk, og Vue/Nuxt som JS-rammeverk. Vi søker derfor etter deg som er dyktig og har erfaring med disse rammeverkene. Kompetanse på TypeScript og Jest er også en bonus. Kan du andre rammeverk, husk:

Det aller viktigste er at du er god på javascript og css - og at du er glad i å lære nye ting.

Vi kan love deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et meget godt kompetanse- og arbeidsmiljø, stor påvirkning til utvikling av selskapet, konkurransedyktige betingelser med meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vet hvem du er, og vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Send en kortfattet søknad med CV på e-post til: steffen@vangenplotz.no eller ring på 458 60 557.


Hva blir du en del av?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Innsikt, strategi og teknologi i samspill med gode kolleger og solide kunderelasjoner danner en helhet som øker kvaliteten i de løsningene og tjenestene vi leverer. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen.

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.

Alt er mulig

Vi setter laget først. Den enkelte vil alltid få den beste utviklingen innenfor rammen av et sterkt fellesskap. Vi har tro på mangfold og har plass til mange ulike personligheter. En prestasjonskultur skapes innenfra, av gleden og viljen til å prestere. Og det viktigste av alt - det er smittsomt.

Laget først

For oss er fellesskapet viktig, men vi trenger også enerne. Vi trenger typer som viser rå vilje. Vi vet at disse personlighetene kan være krevende og utfordrende for omgivelsene. Gode lag trenger noen som tar et spesielt ansvar og driver både seg selv og andre fremover.

Vær leken

Hos oss finner du en leken tone. Vi ønsker at du skal ha et lekent forhold til det du gjør. Fordi vi er helt sikre på at du da gjør en bedre jobb og vil yte 100 prosent.

Gå for å vinne

Vi kan ikke vinne hver gang, men vi skal VILLE vinne hver gang. Vi skal vi gå inn i nye utfordringer med pågangsmot og vilje til å vinne.