Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere
 3. Erfaren frontendutvikler søkes til spennende prosjekter

Erfaren frontendutvikler søkes til spennende prosjekter

Du er erfaren og brukersentrisk, og gjør deg raskt kjent med utfordringer for å identifisere muligheter sammen med kundene.

Undraw web development w2vv

Du skal bruke designmetodikk for å skape god- og riktig opplevelse for sluttbruker. Du er glad i å samarbeide med andre og gjør ditt ytterste for å finne de beste løsningene for- og sammen med dine kollegaer og våre kunder.

Hva vi ser etter?

Vangen & Plotz er en bedrift i vekst som ser etter dyktige lagspillere som er opptatt av å finne gode løsninger. Hos oss får du jobbe både selvstendig og i team. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et kreativt, hektisk og inspirerende arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst og vi jobber ut fra vår visjon - Vi skaper sammen!

Stillingen passer for deg med noen års fartstid og som kjenner deg igjen i flere av disse punktene:

 • Evner til å fasilitere og motivere folk gjennom en prosess
 • Evner til å tenke strategi, og å se muligheter basert på brukerbehov og forretningsmål
 • Er god til å formidle komplekse problemstillinger visuelt, skriftlig og muntlig
 • Er faglig sterk, og brenner for kompetansedeling og faglig utvikling
 • Minimum 3 - 5 års relevant erfaring med moderne frontendutvikling.
 • Svært god kunnskap innen JavaScript, TypeScript, CSS og HTML
 • Fokus på kodekvalitet
 • Erfaring med utvikling mot CMS / Nettbutikk (Ibexa, Wordpress, Craft, Magento etc)
 • Erfaring med strukturering av frontendapplikasjoner
 • Gode erfaring med JSON, REST og JavaScript-rammeverk (som React, Angular, Vue)
 • Grunnleggende prinsipper for grafisk design
 • Kunnskap om universell utforming og gjeldende WCAG krav
 • Grunnleggende forståelse av hvordan backend fungerer
 • Gjerne erfaring med testverktøy og testing av frontendapplikasjoner

Arbeidsoppgaver

Du er både visuelt sterk, teknisk orientert og opptatt av funksjonelt design. Hos oss vil du;

 • Planlegge og gjennomføre innsiktsarbeid for å kartlegge bruker- og forretningsbehov
 • Fasilitere workshops og design sprinter
 • Gjennomføre brukerintervjuer, prototyping og brukertesting
 • Lage informasjonsarkitektur og interaksjonsdesign

Om Vangen & Plotz og hva vi tilbyr

Vangen & Plotz har i dag 18 ansatte. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du kan i stor grad påvirke egen arbeidshverdag. Vi har fleksitid og mulighet for å jobbe hjemmefra. Vi vet at de ansatte er vår viktigste ressurs, og derfor er vi opptatt av å bygge en god internkultur, reise på turer og gjør hyggelige ting sammen. Vi jobber også tverrfaglig i prosjekter, har egne faggrupper og regelmessig kompetansedeling i form av faste sosiale og faglige møtepunkter slik at våre ansatte får utfordre og utvikle seg.

Vangen & Plotz er leverandør til både store og små kunder i offentlig og privat sektor. I tillegg til et utviklermiljø som jobber på ulike CMS/rammeverk, har vi også et team som jobber med strategi, kommunikasjon og digital markedsføring. Det vil si at vi kan levere helhetlige tjenester til våre kunder - alt fra teknisk utvikling og design til kommunikasjon og digital markedsføring.

Vangen & Plotz har gode betingelser når det gjelder lønns- og pensjonsordninger. Vi har også gunstig velferdsordning med gratis trening og behandlingsforsikring.

Synes du Vangen & Plotz ser ut som et godt sted for deg, men at Hamar eller Lillehammer er for langt unna? Nye tider gir nye muligheter, og utbredt bruk av hjemmekontor er ikke nødvendigvis noe hinder for å få ting til å fungere. Ikke la det sette en stopper for å sende din søknad, vi er løsningsorienterte :-)

Vi håper å høre fra deg og få deg med på laget.

Send en kortfattet søknad med CV til oss på e-post. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Thorgrim på telefon: 982 45 012.

Send oss din søknad her!

Hva blir du en del av?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen. Les mer om Vangen & Plotz her!

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.