Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Karriere
  3. Vi søker frontendutvikler som er dyktig på Javascript og/eller CSS

Vi søker frontendutvikler som er dyktig på Javascript og/eller CSS

Våre frontendutviklere har travle dager og ønsker seg en ny kollega til spennende prosjekter.

Undraw web development w2vv

Vi leter etter deg som ønsker nye utfordringer og vil jobbe et sted som satser på sine ansatte og vet at du er den viktigste ressursen bedriften har. Vi søker etter deg som er dyktig på Javascript og/eller CSS.

Hva vi ser etter?

Vangen & Plotz er en bedrift i vekst som ser etter dyktige lagspillere som er opptatt av å finne gode løsninger. Hos oss får du jobbe både selvstendig og i team. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et kreativt, hektisk og inspirerende arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst og vi jobber ut fra vår visjon - Vi skaper sammen!

Vi søker etter deg som:

  • Frontend-utvikler som har erfaring med Javascript (gjerne Vue/Nuxt, React eller Angular) og/ eller CSS (Tailwind).
  • Kompetanse på TypeScript og Jest er også en bonus.
  • Har forståelse og interesse for teknologi og ser sammenhenger.
  • Viser initiativ og raskt kan sette seg inn i nye teknologier.
  • Ønsker å bidra positivt både faglig og sosialt.
  • Har 3-årig høgskole eller universitetsutdanning innen IT-relevante fag. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Rammeverk og arbeidsoppgaver

Vangen & Plotz jobber med bransjeledende rammeverk og plattformer. Vi er partner av Episerver, Craft CMS og eZ, og har flere kunder på Magento og Wordpress. Vi har standardisert på TailwindCSS som CSS-rammeverk, og Vue/Nuxt som JS-rammeverk. Vi søker derfor etter deg som er dyktig og har erfaring med disse rammeverkene, og spesielt Vue/Nuxt. Kompetanse på TypeScript og Jest er også en bonus.

Om Vangen & Plotz og hva vi tilbyr

Vangen & Plotz har i dag 19 ansatte. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du kan i stor grad påvirke egen arbeidshverdag. Vi har fleksitid og mulighet for å jobbe hjemmefra. Vi vet at de ansatte er vår viktigste ressurs, og derfor er vi opptatt av å bygge en god intern-kultur, reise på turer og gjør hyggelige ting sammen. Vi jobber også tverrfaglig i prosjekter, har egne faggrupper og regelmessig kompetansedeling i form av faste sosiale og faglige møtepunkter slik at våre ansatte får utfordre og utvikle seg.

Vangen & Plotz er leverandør til både store og små kunder i offentlig og privat sektor. I tillegg til et utviklermiljø som jobber på ulike CMS/rammeverk, har vi også et team som jobber med strategi, kommunikasjon og digital markedsføring. Det vil si at vi kan levere helhetlige tjenester til våre kunder - alt fra teknisk utvikling og design til kommunikasjon og digital markedsføring.

Vangen & Plotz har konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønns- og pensjonsordninger. Vi har også gunstig velferdsordning med gratis trening og behandlingsforsikring. I tillegg til at vi dekker telefon og bredbånd for våre ansatte.

Vi håper å høre fra deg og få deg med på laget.

Send en kortfattet søknad med CV til oss på e-post. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Ivan på telefon: 402 26 243.

Send oss din søknad her!

Hva blir du en del av?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen. Les mer om Vangen & Plotz her!

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.