Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere
 3. Systemutvikler Episerver CMS /.NET

Systemutvikler Episerver CMS /.NET

Er du genuint interessert i webteknologi og har et brennende ønske om å utvikle brukervennlige løsninger på moderne teknologi? Da bør du lese videre!

Undraw version control 9bpv 1

Hva ser vi etter?

Med solid vekst og et ønske om å skape mer fart og moro med nye og eksisterende kunder søker vi etter en person som er ambisiøs og kompetent systemutvikler, henholdsvis en systemutvikler .Net/Episerver CMS:

Vi søker en person som har:

 • Universitets- eller høyskoleutdannelse
 • God kjennskap til Frontend-utvikling
 • Minimum 3 års erfaring som utvikler med .NET-teknologi, herunder MVC.
 • Har erfaring med integrasjoner mot tredjepartssystemer
 • Har erfaring med bruk av GIT
 • Har erfaring med å strukturere og prioritere sine arbeidsoppgaver

Hvem er du?

Du ønsker å jobbe i et kreativt, hektisk og inspirerende miljø, hvor man også får muligheten til å:

 • Bidra med teknisk rådgivning
 • Jobbe med store og små prosjektert
 • Holde dialog med kunden og føre leveransene
 • Skape gode relasjoner til både kunder og kolleger
 • Bidra på en positiv måte både faglig og sosialt

Vi kan love deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et meget godt kompetanse- og arbeidsmiljø, stor påvirkning til utvikling av selskapet, konkurransedyktige betingelser med meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vet hvem du er, og vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Send en kortfattet søknad med CV på e-post til: steffen@vangenplotz.no eller ring på 458 60 557.

Hva blir du en del av?

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Innsikt, strategi og teknologi i samspill med gode kolleger og solide kunderelasjoner danner en helhet som øker kvaliteten i de løsningene og tjenestene vi leverer. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen.

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.

Alt er mulig

Vi setter laget først. Den enkelte vil alltid få den beste utviklingen innenfor rammen av et sterkt fellesskap. Vi har tro på mangfold og har plass til mange ulike personligheter. En prestasjonskultur skapes innenfra, av gleden og viljen til å prestere. Og det viktigste av alt - det er smittsomt.

Laget først

For oss er fellesskapet viktig, men vi trenger også enerne. Vi trenger typer som viser rå vilje. Vi vet at disse personlighetene kan være krevende og utfordrende for omgivelsene. Gode lag trenger noen som tar et spesielt ansvar og driver både seg selv og andre fremover.

Vær leken

Hos oss finner du en leken tone. Vi ønsker at du skal ha et lekent forhold til det du gjør. Fordi vi er helt sikre på at du da gjør en bedre jobb og vil yte 100 prosent.

Gå for å vinne

Vi kan ikke vinne hver gang, men vi skal VILLE vinne hver gang. Vi skal vi gå inn i nye utfordringer med pågangsmot og vilje til å vinne.