Innhold Meny
Vangen & Plotz
 1. Hjem
 2. Karriere
 3. Framoverlent og dyktig systemutvikler PHP

Framoverlent og dyktig systemutvikler PHP

Er du PHP utvikler, med erfaring fra Craft, Wordpress eller Ibexa og ønsker å bli en del av et faglig sterkt utviklerteam? Da vil vi ta en prat!

Undraw web development w2vv

Vi vil gjerne høre fra deg som er har lyst på nye utfordringer og ønsker å jobbet et sted som satser på sine ansatte og vet at du er den viktigste ressursen bedriften har.

Hva vi ser etter?

Vangen & Plotz er en bedrift i vekst som ser etter dyktige lagspillere som er opptatt av å finne gode løsninger. Hos oss får du jobbe både selvstendig og i team. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et kreativt, hektisk og inspirerende arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst og vi jobber ut fra vår visjon - Vi skaper sammen!

Vi søker etter deg som:

 • Har erfaring med utvikling i og rundt CMS, som Craft CMS, Wordpress, Ibexa (tidligere Ez Publish)
 • Har erfaring med ulike PHP-rammeverk som Yii, Twig og Symfony osv
 • Gjerne har kompetanse frontend i tillegg til backend
 • Er glad i å kode og legger stolthet i koden og systemer/applikasjoner du utvikler
 • Har god teknisk forståelse, interesse for teknologi og ser sammenhenger
 • Viser initiativ og raskt kan sette seg inn i nye teknologier
 • Ønsker å bidra positivt både faglig og sosialt
 • Har nok utdanning og arbeidserfaring til å jobbe selvstendig og i team

Om Vangen & Plotz og hva vi tilbyr

Vangen & Plotz har per i dag 18 ansatte. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og du kan i stor grad påvirke egen arbeidshverdag. Vi har fleksitid og mulighet for å jobbe hjemmefra. Vi vet at de ansatte er vår viktigste ressurs, og derfor er vi opptatt av å bygge en god internkultur, reise på turer og gjør hyggelige ting sammen. Vi jobber også tverrfaglig i prosjekter, har egne faggrupper og regelmessig kompetansedeling i form av faste sosiale og faglige møtepunkter slik at våre ansatte kjenne at de får utfordre og utvikle seg.

Vangen & Plotz er leverandør til både store og små kunder i offentlig og privat sektor. I tillegg til et utviklermiljø som jobber på ulike CMS/rammeverk, har vi også et team som jobber med strategi, kommunikasjon og digital markedsføring. Dermed kan vi også være en helhetlig leverandør av tjenester til våre kunder - alt fra teknisk utvikling og design til kommunikasjon og digital markedsføring.

Vangen & Plotz har konkurransedyktige betingelser når det gjelder lønns- og pensjonsordninger. Vi har også gunstig velferdsordning med gratis trening og behandlingsforsikring.

Vi håper å høre fra deg og få deg med på laget.

Synes du Vangen & Plotz ser ut som et godt sted for deg, men at Hamar eller Lillehammer er for langt unna? Nye tider gir nye muligheter, og utbredt bruk av hjemmekontor er ikke nødvendigvis noe hinder for å få ting til å fungere. Ikke la det sette en stopper for å sende din søknad, vi er løsningsorienterte :-)

Send en kortfattet søknad med CV til oss på e-post. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Thorgrim på telefon: 982 45 012.

Send oss din søknad her!

Om Vangen & Plotz

Konsulentselskap, digitalbyrå, IT-selskap og teknologibedrift er alle gode betegnelser på hva Vangen & Plotz er. Vi bruker ordet kompetansemiljø. For oss handler det om å definere oss ut fra hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi mener at det er i samspillet med andre mennesker at magien skjer og teknologien får verdi. Derfor er vår visjon - Vi skaper sammen. Les mer om Vangen & Plotz her!

Selskapet ble sommeren 2018 en del av Media Bergens innovative og digitale byrågruppe som består av selskaper innen teknologi, kommunikasjon og reklame, og er lokalisert i Bergen, Oslo, Stavanger, Drammen, Hamar, København og Stockholm.