Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Vangen & Plotz samler inn og behandler personopplysninger.


Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Vangen & Plotz samler inn og behandler personopplysninger.

Vangen & Plotz, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).


Nettbasert behandling av personopplysnigner på www.vangenplotz.no

Vangen & Plotz samler inn opplysninger om besøkende på vangenploz.no. Formålet er å utarbeide statistikk for å forbedre og videreutvikle nettstedet. Denne statistikken kan for eksempel gi svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes. Vi bruker Google Analytics (https://www.google.com/analytics/) for å analysere informasjonen. Informasjon fra dette verktøyet deles ikke med andre. utleveres ikke av Vangen & Plotz til andre aktører.

Siden IP-adresser kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed en enkeltperson defineres dette som en personopplysning. Vangen & Plotz avidentifiserer opplysningene i Google Analytics før informasjonen lagres og bearbeides. Med avidentifisert menes at opplysningene vi samler inn ikke kan spores tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern. (https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/)


Innsending av skjema.

Når du tar kontakt via skjema på nettsiden ber vi deg om å oppgi e-post, navn, telefonnummer og hva vi kan hjelpe deg med. Denne informasjonen vil ikke benyttes til andre formål enn å håndtere henvendelsen. Innsender av skjemaet vil kunne motta en bekreftelse pr e-post om at innsendingen er mottatt. Informasjon lagres i vår CRAFT CMS database via sikker, kryptert løsning basert på https standarden. Informasjon fra innsendt skjema benyttes utelukkende for å gi innsender svar, og vil ikke deles med våre samarbeidspartnere eller andre utenfor vår organisasjon.


Informasjonskapsler/Cookies

Informasjonskapsler (cookies), er små tekstfiler som nettstedet lagrer i brukerens nettleser, for å registrere brukerens IP-adresse og bevegelser på nett. Vi bruker informasjonskapsler i forbedrings og markedsføringsøyemed, denne dataen kan ikke knyttes til brukeren.

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Flertallet av nettleserene er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal lagres i din nettleser, går du selv inn i innstillingene på den aktuelle nettleseren og deaktiverer funksjonaliteten.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)


Følgende informasjonskapsler brukes på vangenplotz.no:

Cookie

Leverandør

Formål

Utløpsdato

CRAFT_CSRF_TOKEN

Craft

Passer på at ulike variabler er like gjennom en hel sesjon for brukeren

Når nettleseren lukkes

CraftSessionId

Craft

Passer på at ulike variabler er like gjennom en hel sesjon for brukeren

Når nettleseren lukkes

_dc_gtm_UA-25938651-1

Google

Brukes av Google Tagmanager til å spore trafikk på nettsiden i Google Analytics

Når nettleseren lukkes

fr

Facebook

Brukes til markedsføring

3 mnd

NID

Google

Passer på brukerens preferanser er riktig

6 mnd

_ga

Google

Brukes av Google Analytics for å spore trafikk på nettsiden

2 år

_gid

Google

Brukes av Google Analytics for å spore trafikk på nettsiden

24 timer

_gat

Google

Brukes av Google Analytics for å spore trafikk på nettsiden

1 minutt

_hjincludeInSample

Hotjar

Brukes av Hotjar for å spore trafikk på nettsiden

Når nettleseren avsluttes


Oppdateringer av personvernerklæring og retningslinjer for cookies

Vi kan endre våre erklæringer vedrørende personvern og cookies fra tid til annen. Dette for å møte endringer i rammevilkår, kommersielle behov, eller for å tilfredsstille behovene til våre kunder, markedsføringspartnere og tjenesteleverandører. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside og datoen for endringen vil vises, slik at du er klar over når siste oppdatering fant sted.


Spørsmål?

Personopplysningsloven gir deg rett til å stille oss spørsmål om hva slags informasjon vi har lagret om deg, kilden til denne informasjonen, og hvordan denne informasjonen har blitt benyttet. En slik anmodning må være skriftlig og rettes til adressen nedenfor.

Du kan også på ethvert tidspunkt trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger. Hvis du ønsker å oppdatere informasjonen din, endre kommunikasjonspreferanser, trekke tilbake samtykket eller hvis du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss i fremtiden, vennligst rett en skriftlig anmodning til: post@vangenplotz.no