Referanser

Vi i Vangen & Plotz har gjennomført et utall prosjekter innen utvikling og rådgivning. Les mer om noen av de!

ROP.no har fått en real oppgradering!

Nettsidene til Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP) har blitt fornyet og forenklet, slik at du lett skal kunne finne frem til det innholdet som er mest relevant for deg. ROP-tjenesten har som målsetning å sikre nasjonal kompetanseutvikling og kompetansespredning innenfor fagområdet rus og psykiatri.

Elverum kommune

Vi har gjort et smidig webprosjekt sammen med Elverum kommune. Et godt eksempel på at gode og fleksible nettsider ikke trenger å koste skjorta.

Hunderfossen Mock Up

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen er strålende fornøyd med å ha fått en nettløsning som fungerer på alle digitale flater. Over totredeler av all trafikken deres kommer nå fra mobil og nettbrett.

Stiftelsen Lillehammer Museum Mock Up bilde

Stiftelsen Lillehammer Museum

Trafikken til nettsidene til Stiftelsen Lillehammer Museum har skutt i været etter at de lanserte ny nettløsning høsten 2015. Maihaugen.no har alene doblet besøket i juni i år, sammenlignet med samme måned i fjor.

Mjøsen Skog

Mjøsen Skog

Vangen & Plotz har utviklet en driftsavtale-app for Mjøsen Skog som forenkler arbeidshverdagen for skogbrukslederne slik at de får mer tid til kundene.

XL-BYGG

Vangen & Plotz har sammen med Ferskvann reklamebyrå laget en heldigital kampanje for XL-BYGG som fikk nesten 2 millioner visninger.

Høgskolen i Hedmark

Høgskolen i Hedmark

Høgskolen i Hedmark fikk opp søkertallet med 14,5 prosent i år, og én av grunnene er bevisst bruk av digital markedsføring.

BoligPartner

BoligPartner hadde 2 ønsker: Mer brukervennlige nettsider og økt synlighet i digitale kanaler.