Hunderfossen familiepark

Hunderfossen er strålende fornøyd med å ha fått en nettløsning som fungerer på alle digitale flater. Over totredeler av all trafikken deres kommer nå fra mobil og nettbrett.

Om Hunderfossen familiepark: 

Hunderfossen er "Hele Norges eventyrpark" med flere enn 60 attraksjoner og 275 000 besøkende hver sommer. 

Utfordringen: 

Hunderfossen hadde en gammel og utdatert løsning både visuelt og teknisk, med et CMS som det ikke gikk an å utvikle videre på. De ønsket seg en modernisert nettløsning tilpasset mobil og nettbrett.  

- Den gamle løsningen fra 2006 fungerte ikke på mobil. Det er jo der veksten er, så det var strengt nødvendig for oss å få en løsning som var tilpasset alle flater, sier digital markedskoordinator i Hunderfossen, Geir Sondre Dahle.  

Vangen & Plotz ble valgt av 3 grunner: Hundrefossen ønsket å bruke et lokalt byrå, og det at V&P har kontor på Lillehammer ble helt avgjørende. V&P svarte også godt på kravsspesifikasjonen, og leverte et konkurransedyktig tilbud. 

Løsningen: 

Den nye nettsiden ble utviklet på Craft og lansert før påske, trykk gjerne her for å se den. 

Det er Vangen & Plotz' senior systemutvikler Stian Dalen som har laget nettløsningen, og den er bygd opp slik at det skal være enkelt å finne ønsket informasjon. Det er også blitt enklere å kjøpe billetter og booke overnattinger. I tillegg har parkens ulike attraksjoner blitt synligere.  

Hunderfossens egne grafiske designere står bak det visuelle uttrykket:    

 Resultatet: 

- Tidligere måtte vi oppdatere mobil- og websiden hver for seg, og vi hadde begrensede tekniske muligheter. Nå har vi fått en informativ side som fungerer på alle digitale plattformer - og vi har en nettløsning som vi kan utvikle videre på, sier Geir Sondre.

I sommermånedene, når folk er på reisefot, kommer over halvparten av alle besøkene på Hunderfossen.no fra mobil. Mobil og nettbrett står sammen for over totredeler av all trafikk på sidene. 

 - Det sier jo noe om hvor viktig det var for oss å få en løsning som fungerer på alle flater, sier Geir Sondre.