Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Digital kommunikasjon og markedsføring

Digital kommunikasjon og markedsføring

Vi kan hjelpe deg med alt fra strategi, innholdsrådgivning, annonsering og søkemotoroptimalisering til universell utforming og GDPR-hensyn.


SEO og analyse

Digital annonsering

Hvor synlig er din bedrift i digitale kanaler? Vil du ha flere leads eller salg via nettsiden? Vi hjelper deg med å nå ut med digital annonsering i alle relevante kanaler. Vangen & Plotz er HubSpot Partner, Google Partner og jobber til daglig med kampanjer i alle de store annonseringsplattformene som for eksempel Facebook Ads, Google Ads, Bing Ads, programmatisk annonsering via Delta Projects, Kobler og Match2One.

Les mer om hvorfor din bedrift skal kjøre Google annonser og hva det koster her.

Få tips til hvordan digitale kanaler kan skape flere salg her.

Jeshoots Com 219386 Unsplash

Innholdsrådgivning og innholdsproduksjon

Godt, relevant og søkbart innhold er selve nøkkelen for at dine kunder skal finne deg i digitale kanaler. Nesten alle kundereiser starter med et søk på Google. Derfor må du vite hva kundene dine googler når de søker etter dine løsninger, tjenester eller produkter. I tillegg må du skrive på en måte som både Google og kundene dine forstår. Vangen & Plotz har kommunikasjonsrådgivere og journalister som bidrar med strategi, rådgiving og opplæring til deg som lager innhold selv. Vil du ha hjelp til innholdsproduksjon og drift av digitale kanaler kan vi fungere som din markedsavdeling.

Her får du tips til hvordan skrive godt for nett!

Illustrasjon universell utforming digitale tjenester

Kommunikasjon- og markedsplan

Har din bedrift en god kommunikasjons- og markedsplan? Vi hjelper deg å komme i gang med din markedsstrategi og legge gode planer som lar seg gjennomføre.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg å jobbe smart digitalt her!

Vi tilbyr også jevnlig kurs i kommunikasjon og markedsføring i praksis, les mer om dette kurset her.

IMG 2141

Sosiale medier

Det blir stadig flere sosiale kanaler, og dyrere og nå fram til kjernemnålgruppene dine. Men har man en god plan og et genuint mål om å gi innhold av verdi er det, etter vår mening, langt fra umulig å lykkes i sosiale kanaler. Det kan være både omfattende og ressurskrevende å jobbe målrettet i sosiale kanaler, så vi hjelper deg gjerne med vår kompetanse. Les hvordan vi går fram når vi jobber med innhold til sosiale medier for kundene våre.

Få tips til å lykkes med Facebook Live her!

Les mer om hva et lead i digitale kanaler er her!

Skjermbilde 2020 03 20 kl 11 11 45

SEO, måling og analyse

Målet med søkemotoroptimalisering (SEO) er å skape bedre rangeringer og øke synligheten i store søkemotorer, som for eksempel Google. Vi jobber for at personer som er på jakt etter akkurat dine produkter eller tjenester havner på nettopp din nettside - og ikke konkurrentenes nettsider.

SEO er en kostnadseffektiv måte å drive markedsføring på som bedrer brukeropplevelsen av nettsiden, øker antall treff i søkemotorene, og hjelper deg å komme i kontakt med dine definerte målgrupper. Brukervennlige og gode nettsider med godt innhold er en forutsetning for å lykkes med SEO

Måling og analyse er en viktig del av det å sikre at man gjør de rette tiltakene og justeringene digitalt. Vi jobber med ulike verktøy for måling og analyse, som for eksempel SEMrush, Google Tag Manager, Hotjar, Siteimprove med mer. Det er lurt å sette opp en Google Data Studio Rapport for å måle at de tiltakene du gjør i sosiale kanaler og på nett treffer. Les fem gode grunner til å bruke Google Data Studio Rapport her.

Flywheel crop

Inbound marketing og Hubspot

Inbound Marketing er en digital markedsstrategi der målet er at kundene skal oppdage og velge deg fordi innholdet ditt oppleves verdifullt og hjelpsomt for kundene i stedet for å annonsere bredt for å tiltrekke seg kunder. Det handler altså om å tiltrekke seg kunder organisk og målrettet i stedet for å “skyte spurv med kanon” med brede, utadrettede merkevare- eller salgsannonser.

For å jobbe etter Inbound-metoden må du ha verktøy og metodikk for å systematisere den kommunikasjonen du gjør i alle kanaler, både når du skal markedsføre, selge digitalt og følge opp kundene dine. Vi er Hubspot-partner som er et helhetlig verktøy for å hjelpe deg som ønsker å jobbe etter en inbound metodikk. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang!

Les mer om Inbound Marketing her!

Les mer om hvordan du kan bygge en god personas her.

Her får du gode tips til hvordan jobbe helhetlig og smart digitalt.

Kontakt oss for en uforpliktende prat