Innhold Meny
Vangen & Plotz
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Nettsider, nettbutikk og applikasjoner

Nettsider, nettbutikk og applikasjoner

Skal du revidere eller bygge ny nettside, vurderer å starte nettbutikk eller bygge en app? Vi tilbyr store og små løsninger, skreddersydd eller enkelt


Fabian Irsara 92113 Unsplash

Nettside eller nettbutikk?

Sammen lager vi maler, innholdsstruktur og design, og benytter de publiseringsløsningene som passer best til ditt prosjekt. Vangen & Plotz er sertifisert leverandør av flere typer publiseringsløsninger. Vi finner den løsningen som passer best basert på behov, ambisjon og pris. Les om nettsider her!

Vi kan også hjelpe deg som vurderer å lage nettbutikk. Les om nettbutikk her!

Edho Pratama 149011 Unsplash

Systemutvikling

Lar du dine data jobbe for deg? Vi i Vangen & Plotz kan hjelpe deg med å opprette, forvalte og ta i bruk data om dine kunder, produkter eller andre områder.

Vi kan for eksempel gjøre det mulig å få henvendelser fra nettsiden direkte inn i din CRM-løsning eller gjøre dine produkter tilgjengelig i en nettbutikk. Vi sikrer at personvernet blir ivaretatt i prosessen, at løsningene er teknisk sett universelt utformet og at du får de beste forutsetningene for arbeidet videre.

Artem Sapegin 176819 Unsplash

Applikasjonsutvikling

Trenger du en løsning som er optimalisert for mobilbrukere? Vi lager alle typer løsninger og applikasjoner for dette formålet, enten det for bruk internt i bedriften eller ut mot kunder eller publikum.

Kontakt oss for en uforpliktende prat